Höhlä kotiinpaluu

Himpskatti! Ilahduin oikein, kun eilen käännyttiin meidän betonikadulle kotiin. En ollu pitkään aikaan käyny kotona, ku meillä on ollu oikeen urakalla tätä valtaushommaa, niinpä hypähdin reippaana autosta, ku Maarit kysy, että tuutko mukaan. Tietysti!

Mutta kotona ei haissu ollenkaa kodille! Ei ollenkaa! Siis voitte kuvitella mun järkytyksen. Ootin törmääväni tuttuihin hiekkakokoelmiin, mun puruluihin ja Maaritin sukkamehuisiin kenkiin heti ovella. Mutta ei. Neesuun tulvahti mitäänsanomaton siivouksen löyhkä. Yöks!

Hiivin varovaisesti sisemmäksi, mutta hylätyn asumuksen haju vain vahvistui. Kurkkasin makuuhuoneeseen ja aivan kuten arvelinkin, mun sängynalus oli kadonnu! Kaikenkaikkiaan vois tiivistää, että siellä kotona ei ollu just paljo mitään. Eikä ainakaa kotia! Ei haisuakaan meidän kodista!

Eipä sinne sitten kannattanu jäähä, enkä mä enää sinne aio mennä. Tänään sanoin, että ei kiitos, ja ootin autossa. Ihan höhlä kotiinpaluu.

Mainokset

13 thoughts on “Höhlä kotiinpaluu

 1. Mä kävin mun kodin pihassa tänään. Siel oli myllätty ja jyrätty eikä me voitu vieläkään mennä kotiin sisälle. Mamma sano et kaks ja puol viikkoo viel. Onks se pitempi vai lyhyempi aika ku vuosi?

 2. Eikö kaks ja puoli oo enemmän ku yks.

  Hirmeetä. Remppa on ihan järetöntä. En tajua miks pitää mennä rikkomaan ihan hyviä paikkoja ja metelöidä.

 3. Kyllä kodin täytyy haista oikeelle, ei se muuten oo mikään oikee koti. Haiseeks se vallattu koti yhtään vielä tutulta?

 4. Joo, kyllä meillä valtauksella tuoksuu kotosalle. Katokku me ollaan tuotu hulluna kaikkia meidän tavaroita tänne! Ehkä tosiaan vähän liianki hulluna, ku se vanha koti meni silleen tyhjentymään…

 5. Kiva, kun ootte saanu valtauksen jo kotosaks.
  Mulle tuli huonoja uutisia, kun mun Luna-emo on mennyt sateenkaarisillalle koirien taivaaseen. Sen Pia-emäntä sanoo, että siellä emon on hyvä olla, kun jalka nousee keveästi ja mielikin on ilonen. Ei satu enää, kun emo oli jo kovasti kipee täällä maan päällä, ei pystyny enää käveleenkään, semmonen on tosi surtsua. On mulla kyllä vähän paha mieli ja ikävä kumminkin.

 6. Mun iskäkin on siellä! Ja äiskä kans! Ja muitakin. Ne varmaan yhessä syö siellä taivaallisia herkkuluita ja leikkii enkeleitten kanssa.
  Meille on tullu eteiseen kauhee kasa laatikoita! Se tarkottaa varmaan sitä et me kohta vallataan se meiän koti takasin!

 7. Nyt täältä meiltä meni kans pieni koiravauva sinne sateenkaarisillalle! Mamma sano, et se meni suoraan sinne, ei ehtiny olla täällä juur yhtään! Kummallista. Mun ystävä Rica-labbis nimittäin synnytti toissayönä 8 vauvelia. Täytyy sanoo, et hieno saavutus, vaiks sille yhdelle kävi silleen, niin 7 jäi kummiskin tänne maan päälle.

 8. Päivitysilmoitus: Rapsurohmu | Lampurielämää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s