Makkaraparatiisi!

Mää oon löytäny makkaraparatiisin!

Me mentiin perjantaina illalla sinne yhden ison talon pihalle. Oon käyny siellä ennenki. Se on aika tylsä paikka, ku ei siellä oo ketään. Haisut vaan muistona siitä, että jotku siellä joskus käy, muttei koskaan sillon ku mää oon käyny. Siitä se on jännä, että siellä on portaita ja käytäviä.

Luulin että taas vaan piipahetaan, mutta me ajettiinki hissillä ihan eri paikkaan ku toimistoon! Heti haisto että tänne kannatti tulla! Vieno makkaralemu leijaili vastaan. Joitain tyyppejä oli menny yhestä ovesta, mutta Maarit ei vissiin huomannu, ku me mentiin toisesta ovesta. Tsekkailin paikat, irtomakkaroita ei löytyny, mutta kaikki vaikutti silti tosi lupaavalta.

Käytiin juomassa vettä ja jouduin saunavahdiksi. Oli hyvä, että olin vahtivuorossa, ku kuulin selkeesti, että ovityypit tuli takasi. Huusin niille, että tänne on turha tunkee, tää on meidän paikallissauna, täällei kuule oo teille mitään! Sitten tulin uteliaiseksi ja kysyin, että keitä te muuten ootte? Ei vastausta. Ni keitä? Mää oon Helka. Ei ne sittenkää sanonu mitään, ku älämölösivät vaan jotaki sekavaa.

Mutta vaikka ne puhu aika epäselvästi, ne ei ollu mitään turhia tyyppejä! Ne oli löytäny ne tuoksuvat makkarapaketit! Ooh! Ihania lämpöisiä makkarapaketteja! Joissa oli makkaroita! Ooh ooh! Aivan paratiisi koko paikka! Makkaraeldoraado! El Makkarado!

Mää esittelin mun tempputaitoja (helppoo!) ja söin makkarapaloja (kaikista helpointa!). Sitten annoin niitten tyyppien rapsutella mua kans. Varsinki jos ne anto mulle makkaranpaloja.

PS. Mun makkaramäihä jatku eilen. Ymbe toi mulle kipsalta berliinistä makkaraa ja vielä toisen berliiniläisen poonusmakkaran, ku kipsatäti tiesi, että meillä koirilla on isompi makkaramaha, ku ihmisillä, eikä standardiannos oo mitenkää riittävä.

Mainokset

7 thoughts on “Makkaraparatiisi!

  1. Hyvin mahollista. Nää oli vähän saman olosia, ku jotku niistä remppatyypeistä ketä tunnen. Mutta näillei ollu haalareita. Remppamuruilla on siniset haalarit, eikookki.

  2. Joo mää tiiän! Niitä oli Höyhtyällä! Ne hengas meidän talon ympärillä vaikka kuika monta päivää! Tosi epäilyttäviä!

    Tiiätkö, Maarit suti yhessä uudessa paikassa kans maaleja seiniin! Musta haisee vähän valtaukselta. Se paikka oli nimittäin tyhjä.

  3. Oot Helka oikein valtaajakuru! Mä en oo vallannu ku tän evakkokodin. Me käytiin kodin luona vakoilemassa ja tiiäkkö mitä? Meillä on jo uus parveke! Se on hieno, tiiliskivistä tehty!
    Eihän Maarit vaan oo muuttumassa Remppamuruks…?

  4. Mää pidän sitä silmällä. Remppamuruoireet on vähentyny, vaikka kaikkee häiriökäyttäytymistä löytyy. Eilen se laitto lampun roikkumaan ja pyyhki kaappeja ja laitto lautasia kaappiin. Meidän valtaukselle meni kans iivil työkalupakki, joka on täynnä koirankidutustarvikkeita.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s