Tärkeysjärjestys olla pitää!

Jos mää oon ihan rehdillinen, niin mää oisin päässy koneelle aika hyvin, muttei silti oo tullu kirjotettua niinkö paljo mitään! Mää en ihan rehdillisesti voi väittää, että on ihan Maaritin syytä kaikki. Ehkä ihan kaikki ei oo! Mutta tiiättekö mitä mieltä mää oon. Mää oon sitä mieltä, että jos mua nukuttaa vaikka, ku oon paimentanu kovasti tai jos mua huvittaa ensteks vaan kölliä ja olla rapsuteltavana, ni sitten mää teen niin! Mää kato osaan priorisoida!

Tänään mää priorisoin itteni Höyhtyän puistoon mikä oli tosi hyvä, koska siellä oli paljo lapsia, jotka oli ollu ihan vailla mun pentukoulua! Siis aivan pellossa kasvaneita lapsia! Ja oisittepa nähny miten isoiksi ne oli ehtiny kasvaa! Mää ohjasin niitä ystävällisesti ja määrätietoisesti ja Maarit kehu mua.

Eilen mää priorisoin itteni teatteriin. Ku mulla on siellä paljo faneja. Ne harrastaa näytelmiä, mutta vissiin nei oo voittanu mitään. En ainakaa nähny yhtään ruusuketta kellään. Mää menin ihan hämilleen, ku ne niin kilju ja mesos, että mää oon ihqu ja ylisöpiksin kaikista. Jotenki noloo ku aina ihaillaan niin paljo. Vaikka ymmärrettävää.

Toissapäivänä mää priorisoin päivähoidossa ja illalla mää leikin mun kolleegan Monan kanssa puistossa, vaiks oli aika pimeetä. Ku ei ollu niin pimeetä ku kerran, ku ei ollu valoja. Mei monesti Monan kans päästä leikkiin, ku on töitä ja paimennushommia, mutta nyt me otettiin rennosti, ku oltiin vaan kahestaan. Mona on ollu surmee vaikka kuinka pitkään, ku sen isosisko Maya sai törkyepilepsian ja muutti sateenkaarelle, mutta se alkaa toipua, ni me leikittiin.

Mainokset

6 thoughts on “Tärkeysjärjestys olla pitää!

  1. Siel sateenkaarella on kans mun Uno-iskä ja Milla-äiskä. Ja välillä jos oikeen ukkostaa ni Ukkovaari-Purri ja Uno-iskä siellä kinaa kumman sateenkaarenpalalla ne on. Sitä en tienny et sateenkaari on Ruottissa.(Eiks Ruotsi oo Vantaalla?)
    Hieno kuva!

  2. On vissiin. En tiiä tarkkaan. Siellä sataa hulluna, sataako Vantaalla? Munki iskä on sateenkaarella! Unohin, ku en tuntenu sitä koskaan, ku mun äippä oli yksinhuoltaja. Paitsi että mummo autto sitä.

  3. Ainakin Vantaalla on satanu sillon ku mä oon ollu siellä. Mä aina kuvittelin et Ruotti on kaukana, ku Hitti-tätsky oli menny sinne Isolla Laivalla, mut mä menin Vantaalle kyl dösällä… En oikeen ymmärrä.

  4. Joo ei. Kyllä Ruotsiin pääsee autolla. Eikä se ollu ees mitenkää hirmeen kaukana. Mää kyllä muistelin, että Vantaa olis, mutta varmaan muistan väärin…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s