Uus koirapuisto!

Syksy on ehkä pähein vuodenaika heti talven jälkeen! Ja päheempiki ku talvi siks, ku on mutarapakkoja, joissa on ekstraherkkua mutasmoothievettä! Smoothiet on niinku trendikkäitä nykyään. Ja mutasmoothiessa on paljo kiven- ja hivennäisaineita. Mun tortut meni niistä ihan mustiksi! Kattokaa ku musta on uus ruskee. Trendikästä.

Yhtenä iltana mää löysin meille uuden koirapuiston. Tai Maarit yritti löytää sitä ensin, muttei se osannu. Se ajo vaan sinne tänne ja pysähty ja tähyili pihoilla ja kävi vissiin kysymässä sisältäki, että onko se puisto siellä. No ehkä ei. Lievästi! Mää olin kärsimällinen, mutta hämmästyny siitä sekoilusta. Sitten mää sanoin, ku oltiin tulossa sinne koirapuistolle päin, että tuolla se on se koirapuisto, älä nyt enää ainakaa siksakkaa mihinkää.

Siellä puistossa oli yks irlantilainen susi ja sitten sinne tuli muitaki. Mää leikin niitten kaa vähän kokeeksi. Ihan jees. Siellä oli vieraitten tyyppien viestejä ja tiiättekö – kans tuttujen tyyppien! Ei paha löytö! Sitten me lähettiin taas ja Maaritilla oli vissiin vaikeuksia löytää kotitielle, ku me harhailtiin harhapolkuteillä. Mutta löysi se sitten.

Mainokset

2 thoughts on “Uus koirapuisto!

  1. Ihmisillä on niin käsittämättömän huono suuntavaisto, et en tajuu miten ne ominpäin löytää yhtään mihkään! Onnettomia! Nih!
    Siistii muuten et oot löytäny uuven puiston!

  2. Eikö ookki! Me käytiin siellä taas toissailtana. Siellä oli taas se yks Reino ja sitten mää leikin yhen nuoren pojan kans. En tiiä mikä on meininki, mutta me käytiin kans taas yhen talon pihassa missä käytiin kerran ennenki. Maarit kävi siellä jotaki, mää ootin autossa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s