Kylppäri ei ole mikään ruokapaikka!

Ha! Ha ha ha ha! Niin kuule! Meitsiä ei huijata! Ei ees tuoreilla herkkunapoilla! Meitsi tietää mitä herkkunapot kylppärissä merkitsee. Hoitotoimenpiteitä! Ha! En huijaannu. Sujahdan vaan sängyn alle ja se siitä suihkusta tai surinasessiosta! Ha! Siitäs sai ku vei ruokaa kylppäriin!

Meille ei tullukkaa rymsky niinku luvattiin, mutta meillä oli kauhee rymsky kerran aikasemmin. Me mentiin Toppilan pöljälle ja siellä oli aivan kauhee pähinä päällä! Mahottomasti aaltoja ja tuulenpuuskia!

Yleensä viihyn tuulessa, mutta tälläkertaa siinä lensi pikkukiviä mukana ja ne meni suuhun ja nenään ja näpsy pitkin naamaa. Sanoin Maaritille että lähetään pois, täällon vaarallista. Ei se heti totellu, mutta melko pian. Silläki näpsy kiviä naamaan.

Sitten seukkikerralla ku me mentiin Toppilan pöljälle, ni rantaan oli tullu hulluna kaikkia olkia ja korsia. Ja meidän aallonmurtajapolku oli menny rikki, mutta kyllä me silti päästiin siellä kulkemaan. Mun mielestä ei kannata mennä sinne aallonmurtajan päähän asti, ku siellä haisee semmoselle, että ei kannata tulla. Sanon heti Maaritille, jos se yrittää mennä sinne. Se on niin tyhmä, ettei se oikeen tajua, vaikka yritän paimentaa sitä pois, mutta oon mä aina lopuksi saanu sen sieltä pois. Maarit on vaan silleen hidas.

Mainokset

8 thoughts on “Kylppäri ei ole mikään ruokapaikka!

  • Se haisee niinku semmoselle pelottavalle ja vieraalle. Semmoselle niinku siellä aallonmurtajan päässä. Niinku ettei sinne sais mennä tai käy kalpaten. Ni semmoselle.

 1. Aikamoista Maaritilta yrittää huijata sua tolleen! Mut onneks oot varottanu meitä muita tollasista huijariyrityksistä ni osataan me kans varoa moista kieroutta. Thänks Helka!

 2. No joo. Siinä on vaan se ongelma, että kun ei ikuisesti voi olla sängyn alla, ni kävi taas tänäänki köpelösti.

  En tiiä onko Maarit onnistunu vikittelemään Allin ja Rauhan huijarikavereiksi, ku ne alko lepatteleen, ja mun piti tulla kattoon, ettei ne riehu liikaa. Ja sitten Maarit painosti mut kylppäriin. Yritin karata mutta se kielsi. Pakko oli mennä. Ja eihän siitä mitään kivaa seurannu.

  Tosi mukavaa joutua trimmattavaksi ja sitten Maaritki vielä kärttyää. Elä nyi sitä tassua, loppuu se nykiminen, elä nyi, se kitisi koko ajan. Minkä mahtaa! Tassu ei tykkää, ni sitä nykii!

  Onneksi lähettiin lopuksi Nallekariin.

 3. Hitsi kun mä olisin aamulla tienny, että ruoka kylppärissä ei tiedä hyvää. Isäntä laittoi aamulla kylppäriin ison kupillisen napoja, mä menin syömään ja sit se unohti mut sinne koko päiväksi. Ajattele, miten se voi sillai? Ottikohan se nokkiinsa, kun mä yks päivä ihan vahingossa maistoin vähän pyöräilykypärää ja se läppärin putuaminen oli kans ihan vaan vahinko! Mitä luulet?

  • Ihmiset on sellasia että ne saattaa loukkaantua just tollasista pikkuasioista, ihan puhtaista vahingoista vieläpä. Huomenna sun pitää olla tarkkana ettei sua puijata.

  • Joo siis hirmee kohtalo, Hertta! Mitä nää teit siellä kylppärissä koko päivän? Ja eihä sieltä ees nää mihinkää!! Aivan surmeeta! Oo tosiaan tarkkana tänäaamuna!

   En tiiä miks ihmiset laittaa kaikkia hazardinaruja roikkumaan pöydiltä, jos ne sitten loukkiintuu, ku vähän joku läppäri tippuu lattialle…

 4. Semmosta se on ihmisten kaa! Mammakin unohtelee lasit esmes sänkyyn ja sit mun on ihan pakko vähän niitä maistella, ku niisä on joku kiva maku ja ne on sopivan kovat ja pehmeet silleen yöjyrsimiseks…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s