Mitähäh?

Tehän tiiätte, ku mää en ollu pitkään aikaan päivähoidossa, ku mää olin Ymbellä ja reissussa ja Ymbellä ja omaishoitajana. Ni en pitkään aikaan nähny Tarjaa ollenkaa! Paitsi eri Tarjaa vaan!

Sitten yhtenä tiistaipäivänä me ajettiin päivähoidon pihaan. Okei, moi, ihan kiva, mutta en tod. aikonu tulla autosta mihinkää. Olin vaan, että mitä kehveliä?! Tattivoimat käyttöön heti tommosessa tilanteessa! Ihan epätavallista!

Mut painostettiin kuitenkin autosta ja musta oliki sitten ihan kiva viiä Maarit lenkuralle päivähoidon ympäri. Me aina aamuisin Tarjan kanssa mennään sieltä. Mutta sitten mua alko taas epäilyttää, ku Tarja otti mun aamuhäkkiherkut esiin. Ei ei! En mää jouda nyt jäämään! Mulla on omaishoito ja iltapäivänvietto kesken! Mitä tää tämmönen huijaus on! Katsoin Maaritia, mutta se ei suostunu selittämään mitään. Sit ku näytti siltä, ettei mitään tapahu, ajattelin että sama antaa Tarjan vähän rapsutella ja hieroa.

Oli outoo ja mua vähän huoletti, mutta ei mun sitten tarvinu jäähä mihinkää outoihin iltapäiväkerhoihin tai mitään, ku mää sain Ilkalta sinkkusiipaleita ja sitten me lähettiin kotiin. Sitten torstaina mää menin normaalisti päivähoitoon. Huh! Aamulla niinku pitääki! Olin tosi helpottunu, ku kaikki oli niinku kuuluuki, enkä joutunukkaa johonki ihan outoon iltapäiväryhmään.

Nyt perjantaina vaan… Siis Jannehan on mun hyvä kameli, ku meillä on se vaapputehdaski… Mää mielellään Jannen kanssa oon, mutku… Katokku. Yleensä meillä on Tarjan kanssa tapana mennä päivähoitopuistoon ottamaan Maaritia. Se on niinku semmonen perinne. Me lampurit arvostetaan perinteitä. Ni se oli vähän niinku, että mitähäh, ku me mentiinki sinne Jannen kaa perjantaina. Oli pakko mainita siitä Maaritille, että tää päivä ei ollu nyt ihan niinku kaikki muut päivät. Mun mielestä päivien kuuluis olla samanlaisia. Mää vaan oon semmonen.

Mainokset

5 thoughts on “Mitähäh?

  1. No niin kyllä ois! Voisin tänään ottaa vaikka ison annoksen maksalaatikkoa, kiitos!

    Maarit huomautti – kerranki ihan aiheellisesti – että sama päivä, joka päivä -systeemillä meillä jäis reissut reissaamatta ja spessuretket välistä. Ehkä sitten ei ookkaa niin hyvä, jos aina vaan ois samoja asioita…

  2. Mä sain tänään sekä napoja että jauhislihaa! Tosin niin oon saanu melkein jokapäivä… et ei se sit ollukkan hirveen spessua… mut hyvää kuiteskin!

  3. Mun ja äispäm ja iskän elämä on ihan tosi säännöllisen epäsäännöllistä ni mä en hämmenny melkeen mistään. Me postonit ollaan varmaan sit sellasia että meitä ei haittaa nii jos ei oo perinteitä, kunha on vauhtia ja tilanteita. Mut tollaset herkkuperinteet sopis mulleki. Sikasipsuperinne tai makukinkkuperinne kävis, kiitos.

  4. Perinteet on kyllä tärkeitä munkin mielestä! Eilen kun mentiin ihan outoon paikkaan kävelylle, mä olin ihan ihmeissäni ja tuli sit vouhkatuks ja vedetyks, kun oli mahottomasti eri hajuja, niin mamma ei olleskaan ymmärtäny, vaan alko mukiseen, kuinka huonosti mä käyttäydyn. Oli vielä mukana semmonen uus ihminenki, niin sitä kuulemma hävetti. Hävetti! Miten niin muka! Mähän oon kuiteski maaiman kaunein hoffi-tyttö!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s