Törkimystarina!

Mää sain terkkuja Maaritin kautta sen yheltä frendiltä, Annelta. Niinku semmosia terkkuja, että mikä kettu sitä sun koiraa vaivaa, ku sei ikinä enää päivitä sen blogia! Ei täälloo mitään kettua! Ku vaan Maarit! Mutta ku kerta noin kysellään perään ni voin mää kertookki mitä mulle kuuluu. Niinku vaiks viime lauantaista!

Viime lauantaina lähin mun kamujen luota koirapuistosta ja ajettiin Annelle. Ilahduin ihan älyttömästi, ku käännyttiin Anne-tielle. Niin. Ilahduin. Koska luulin että me ollaan kaikki kameleita, ja että mää pääsen Annelle kylään ja saan siellä taas hulluna herkkuja ja pullia mitä Anne anto mulle läksiäisiksi, ku menin Lofo-teille. Aattelin että kylläpä tässä kupuun vähän murkinaa mahtuiski.

Annella on kans niitä semmosia kissoja, jotka on aika mielenkiintosia, mutta jotka menee sitten tylsiksi, ku nei tee mitään. Luulin että oisin voinu taas mennä näyttään niille kissoille, että miten mää makoilen. Mutta ku ei! Maarit laitto vahingossa auton oven kii! Mää haukuin perään, että hei sattu vahinko! Ei se kuullu. Vissiin ku ihmisillä on niin huono kuulo ja Maaritilla on vielä lisäksi toi umpimieli.

Sitten mää kärsimällisesti ootin autossa. Kuulin miten Anne ja Maarit alko käkättään. Ihan niinku ystävät! Vaiks mää olin autossa! Huutelin niille ja ne vaan tylysti käkätti lisää. Ilmistykset!

Nih! Että semmosta mulle kuuluu, ku en oo ehtiny kirjottaan! Oon istunu autossa! Oottamassa ku toiset pitää hauskaa ja syö herkkuja! Mutta kuulepa tätä, Anne. Maaritpa osti mulle lahjushyvitykseksi sääryläluun! Ha! Söin siitä yksin kaikki parhaan mähmät päältä!

PS. On mulla ollu kivaaki. Oon esmes käyny mun Aatun luona kylässä.

Mainokset

7 thoughts on “Törkimystarina!

  1. Mä en Helka tiedä kuinka mä tän sulle kertoisin?? Sen lisäks et Maarit tollai unohtelee sut autoon se varmaan unohti, että olis ollu viikonloppuna maailman parasta seuraa tarjolla tuolla Janakkalan seudulla. Siel oli sellainen lammaskoiraleiri! Siel oli paljon touhua ja kamuja ja sit siel oli Wappu ja Mä kans? Siel oli tosi huippuu! Sul varmaan tuli nyt ihan krsee harmitus, mut mun oli pakko kertoo, et mitä muuta Maarit on kans unohtanu. Sorry!

  2. Hertta ehtiki jo kertoo. Mä olinki ihan varma ettet sä ollu unohtanu leiriä, vaan Maarit! Meiän lokeissa on selostusta sieltä ja Hertan iskä on ottanu ihan huippuja kuvia. Mieti Helka, siel oli lampurivaavikin!

  3. Mää oon niin kitkerä että itkettää. Kiitti kamut ku kerroitte. Mää en tiiä mitä ton Maaritin kans tekis, ku son tommonen. Tää oli jo toinen kerta tänävuonna, ku mää missasin tärkeen koirakonhvrenssin, ja mua surmistuttaa tuplasti, ku oisin voinu tutustua kanssalampureihin. Niitä ei ihan hirmeesti näillä leveyspiireillä vastaan tassuttele.

    Mää tartten oman kalenterin, ku ei Maaritista oo mihkää… Mää oisin kuvitellu, että Maarit merkkais etes mun lampurimenot meidän lampurikalenteriin, ku eikö se sitä varten oo, mutta ei… Puh. Puh!

  4. No niimmä epäilinki… Pitää pitää tuota silmällä…

    Mää merkkasin jo loppuvuodeksi kaikkiin viikonloppuihin, että mahdollinen lampuritapaaminen, jonka Maarit unohtaa ja ehkä blokimiitti jossaki – muistuta Maaritia!

  5. Me nähtiin yks lampuri täällä viikonloppuna, mut et se vissiin sit ollu sä. Luultiin kyllä ekaks et se olit sä, mutta äispä sano, ettei Helka varmaan olis täällä puutarhahommissa. Tai jos olis, ois se ekaks kertonu. Moikattiin me sitä silti.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s