Vankina omalla parvekkeella!

Wapun kannattaa tosiaan varmistaa, että sen uudelle lasiparvekkeelle tulee kans vesi- ja ruoka-asema. Semmonen jossa kans on vettä ja ruokia! Oli vaan karvan varassa, etten nääntyny nälkään omalla parvekkeella viime yönä! Onneksi olin syöny nappuloita ja tonnikalahippuja öljykastikkeeasa ni en ihan näivettyny. Maaritilla on nimittän paha dementtoori! Paha!

Illalla me mentiin parvekkeelle ja sitten yhtäkkiä Maarit lähti ja laitto oven kiinni! Ai säkö menit jo sinne, kuulin sen höpöttävän tyhjälle sängynaluselle. Vaikka sen pitäis tietää, etten mää hipsi salaa sängyn alle ku vaan sillon, ku kuulen jonkun näistä sanoista: korva, suihku, harja, takku. Niin ja jos puhutaan jonku leikkaamisesta. Maarit meni vaan suihkuttamaan jalkaa (sillä on semmonen uus villitys) ja mää jäin parvekkeelle. Kävin siinä ootellessa köllöttelemään.

Mää meen yleensä aina nukkumaan silleen, että kysyn voiko mennä nukkumaan ja sitten nukuskelen sängyn alla kunnes huusholli rauhottuu. Sitten ku huushollissa on rauhotuttu, eikä enää käännellä sivuja ja valot on sammutettu, mä hiippailen juomaan yövedet. Niin mä teen aina. Oisin eilenki tehny, mutta ku ovi oli edessä. Ja mulla oli jano! Läähätin että ovi aukeis. Läähättäminen saa joskus asioita tapahtumaan, mutta ei tällä kertaa. Onko täällä noin kuumisluumis, kuulin Maaritin äänen makuuhuoneen ikkunasta. Jouduin nukkumaan janoissani. Onneksi en ihan ehtiny kuihtua.

Keskellä yötä Maarit ei vieläkää ollu huomannu mitään, mutta Alli ja Rauha tulivat huolestuneiksi ja järjestivät pelastuspartion. Alli yritti pelastaa mut parvekkeen ovelta, mutta ku se oli kiinni. Rauha yritti lepattaa makuuhuoneen ikkunan kautta parvekkeelle, ku se on kerran ennenki päässy sieltä, mutta se jäi työpöydälle, ku Maarit heräsi lepatusremustukseen. Mää vinkkasin Maaritille parvekkeelta, että hei pääsiskö sisälle. Maarit oli aika nolo ja pahoillaan.

Parvekkeella oli kyllä ihan jees sinänsä, ku mää kuulin ettei mua oltu jätetty ypöttämään parvekekotikoiraksi, mutta se veden puute oli kyllä iso miinus. Vähänkö mää join vettä ku mää pääsin sieltä! Onneksi Alli ja Rauha tuli pelastamaan mut! Rauha lensi vielä aamullaki sängylle kattomaan, että oonhan mää siellä enkä missään kadoksissa. Kotivahtilinnut on ihan käytännöllisiä lemmikkejä! Ne on niinku kaikkien janoisten sankareita!

Mainokset

8 thoughts on “Vankina omalla parvekkeella!

 1. Voi, voi, kyllä Maaritilla on dementoori, oikeesti! Mun on pakko kertoo sulle yks juttu: mentiin mamman ja poikien kaa metsälenkille ja löysin sieltä hienon läjän! Kieriskelin ihan onnessani ja muutuin aivan mustaks, upee suojaväri ja mikä odööri! Ilo jäi kyllä lyhyeksi, ku tultiin kotiin mamma raahas mut suihkuun ja kaato mun päälle pullon shampoota ja mäkätti jotain hirvenläjissä kierimisestä. Nyt oon ihan märkä ja kaik matotki on rytysssä. Mut kyllä se kummiski kannatti! Suosittelen sullekin, jos siel Oulussakin vaiks ois hirvenläjiä!

 2. Ääks apua! Mä haluun sit mun parvekkeelle sellasen napoautomaatin minkä oon nähny Poliisikoira Rexissä (sehän on tietty ihan tositeeveetä ja hyvin jänskä ja informatiivinen. Siinä esim. sanotaan et makkarasämpylät on koiran perusruokaa). Rexi vaan paino tassulla sellasesta vivusta ja napoja rapsahti kuppiin! Ja vesiautomaatin kans!
  Onneks Maarit ymmärs undumalaattia ja älys päästä sut pois parvekkeelta!

 3. Hitsi miten kiperä tilanne! Onneks sä et ihan kerenny nääntyä ihan kokonaan siellä partsilla! Voikohan takapihalle jäädä samalla tavalla? Nyt täytyy olla tarkkana noiden ovien ja ihmisten (joilla on useimmiten dementtori tai jokin muu käytöshärö) kanssa. Hitsi vie ja en muuten olis ikinä uskonu että ne teidän pulujen sukulaiset voi olla lähes lammaskoiranviisaita!

 4. Suoraan sanoen, en määkään ois uskonu, että Allista ja Rauhasta on vehkeilemään toimiva pelastusoperaatio, mutta se Rauha on vissiin älykkäämpi ku miltä se näyttää… Alli oli sit enempi se operaation lihas. Aika pieni lihas.

  Takapihan kans kannattaa ehkä olla myös tarkkana. Mulle on kerran käyny niin, että pakenin imuria pihalle ja ovi meni kiinni! No, ei se haitannu ku lähin sitten omille tutkimusretkille, mutta Maarit huolestu, ku sei löytäny mua mistään. Olin sillon nuori ja villi ni en tullu ajatelleeksi semmosta.

  En oo nähny tota Rexipoliisiohjelmaa, mutta kuulostaa tosi opettavaiselta!

  Mää osaan, Caro, kuvitella miten Mummo on mäkättäny… mutta kyllä kakka on aina pienen valituksen arvoista! Täällei oo näkyny hirviökakkoja, mutta kesälomalla löysin roponpapanoita. Neki on eksoottisia!

 5. Siis voihan viuhahtava vesisaukko! Onneks sä pelastuit ennenku kuihduit janoon siellä. Mut elä välitä, Jenska-täti on kerran kanssa teljenny Turon ulos yöks ja Turo selvis siitä. Ihan normaali se on nykyään et ei oo kauheita raumoja jääny. Toivoa on.

 6. Joo, ei se ollu kovin raumaattista yhtään. Janottavaa vaan. Ei mulle niinku tuu mitään väspäkkejä, ku meen parvekkeelle tai mitään. Ei kyllä ala ees janottamaan. Toivottavasti Maarit otti opiksi ja hankkii mulle semmosen Rexiruoka-automaatin.

 7. Kuulostaa hälyttävältä ja tosi epämukavalta. Öisin pitää voida nukkua ihmisten petissä, jos tahtoo ja juoda sitä vettä, jos janottaa. En mä olis kyllä Maaritista tuollaista uskonut, kun se vaikutti tosi fiksulta tyypiltä, kun tavattiin, toivottavasti tuollainen holtittomuus on ohimenevää.

  Mäpä pyörinkin oletettavasti karhun kakassa ja siitä tuli muhun mahtava olo. Olin sen jälkeen ihan tottelematon ja kaikkivoipainen ja älyttömän viisas. Jouduin kans suihkuun ja mahtavuus huuhtoutui lattiakaivoon.

 8. Mitä tuhlausta! Mahtavuus lattiakaivossa! Nää olit kyllä tosi rohkee, ku nää silleen uskalsit karhun kakassa! Mää en oo ikinä ees löytäny karhun kakkoja! Paitsi mun yhtä sousou kamelia oli luultu jääkarhuksi, ku se oli metässä lenkillä. En kyllä kieris sen kakassa – ei ne oo silleen mahtavia, ku ei se oikeesti oo jääkarhu. Ne sousout on vähänniinku koiria. Ne käy kans koirapuistossa.

  Siellä parvekkeella oli se hyvä puoli, että siellä oli vilposampaa. Mää kävin eilenki siellä vähän aikaa oottelemassa, että Maarit tajuais kans tulla sinne viettämään iltaa, mutta ei se tajunnu ni piti sitten tulla sen seuraksi makkariin. Mutta se vesitarjoilu on kyllä aika must ihan missä tahansa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s