Peppi Pitkätassu kylässä!

Eilen puhelin rupes soittelemaan ja arvasin heti, että joku on tulossa, ni aloin sitten haukkumaan. Haukuin aika paljo. Aina varmuuden vuoksi kato kannattaa. Meille tuli Johanna vauvakoiran kanssa. Ne toi herkkulärppyjä. Vähän hyvä. Mutta vauvavieraat on epäilyttäviä.

Mää yritin vaivihkaisesti vaan kävellä muualle, mutta se vauvavieras seuras mua. Se tuli kyttäämään ku kävin juomassa vettä ja yritin kattoo muualle ja olla niinku olisin jossaki muualla. Tajus se rääpäle sitten lähtee kauemmaksi, ja saatoin jatkaa juomista. Se nuuski kaikki meiän paikat, mikä oli ihan hyvä, ku sillä aikaa sain olla rauhassa. Sitten se tuli taas kattomaan, että mitä mä makaan ja tunki sen kuonon ihan mun kuonoon kiinni. Piti taas kattoo muualle, ettei tulis mitään väärinkäsityksiä.

Sitten se meinas alkaa mun kanssa leikkimään, mutta mää pidin pokan. Ei sitä nyt ihan noin vaan voi ruveta eka tapaamisella… pitää pienteki sen verta oppia. Se lipo mun naamakarvoja ja mää olin niinku, että hei noloo ehkä. Vaikka hyvä että se lipo, niin vauvavieraitten kuuluuki tehä. Mutta mun kuuluu sitten olla, että hei, äläs ny tolleen nuoleskele. Se on kasvatusta.

Sen vauvavieraan nimi on Peppi Pitkätassu ja oliki se aika honkkeli semmoseksi rääpäleeksi. Maarit tykkäs että se oli kauheen reipas ja skarppi ja rauhallinen ja ihqu. Olikait se ihan koira. Se on niitä Maisan lapsia. Se tuli jotenki tartuntana mukana sillon keväällä Tanskasta. Se on vissiin jotain sukua sille Hectorille, joka asu siellä Tanskassa.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s