Omilla teillä

Mää oon ollu omilla teillä ni en oo joutanu kirjottamaan.

Yhtenä päivänä Maarit oli ihan omituisen vaisu. Se vaan nukku ja mää nukkuin sen kans. Jouduin sitten mukisemaan sille, että vois jotaki tehäkki, mutta Maarit vaan tuijotti ja oli väärän lämpönen. Sitten se sano, että se on kamalan kipeä ja vei mut Ymbelle. Sitten olin omilla teillä vaikka kuinka monta yötä ja päivää!

Me käytiin Ymben kanssa välillä kotona moikkaamassa Allia ja Rauhaa, mutta Maarit oli hävinny. En uskaltanu syödä herkkuja, ku pelkäsin, että mut jätetään yksin kotikoiraksi vahtimaan undalaatteja. Ei mua jätetty.

Sitten mää olin valokoirana taiteilelmassa yöllä. Se oli aika hulisevaa hommaa. Ja sitten kans olin pihakoirana Tomille ja Iirikselle. Se oli tyhmää. Paitsi sillon se oli järkevää, ku Iiris poimi punaherukoita ja mää valvoin. Ja sillon ku pojat oli pihalla. Sitten ku olin yksin pihakoirana, oli ihan tyhmää. Pihakoirahommat on Caron heiniä, meikä on enemmän reissumimmi. Sanoin sen niille.

Yritin ehottaa, että lähetään autoilemaan ja menin tatittamaan, mutta ei me lähetty. Paitsi sitten yhtenä päivänä mentiin ison talon pihalle. En päässy sisälle, mutta sain tulisiksi semmosen kääryläpalleron, joka haisi vieraalle ja kemikaaliolle ja Maaritille! Se oli hyvä höttöpallero. Tykkään just semmosista.

Sitten yhtenä päivänä Maarit löyty pihalta, ku me oltiin menossa Ymben kanssa tassuttelemaan. Ei paha! Moi, mukava nähä, mää sanoin, ja menin autolle, etten jäis mistään seikkailuista pois, mutta ei me oo lähetty kunnon autoseikkailuille. Ihan vaan kauppojen pihoilla on käyty. Ja Maaritin töissä, eikä menty päivähoitoon, vaikka mää kyssyin, että mentäskö vaikka Tarjaa moikkaamaan.

Maaritilla on jalassa semmonen jättipipi. Mää vaivihkaisesti haistelin sitä vähän, ettei Maarit huomaa. Se haisi pipille ja kemikaaliolle. Emmää viitti sitä kovin haistella, ettei Maarit nolostu, ku varmaan sitä vähän hävettää ku sillä on tommonen. Mää ainaski pistäisin visusti piiloon, ettei muut hoksi. Maaritki käärii sitä pipiä piiloon aina.

Mainokset

6 thoughts on “Omilla teillä

  1. On sulla Helka ollu varmaan ikävä, kun Maarit oli niin kauan poissa. Mulla ainaskin on mammaa ikävä, kun se menee pois. Viimeksi se oli jossain Eestinmaalla ja jätti mut tänne yhen Isabelin kans. Mää olin ihan depis. Ymbellä on tietty kivaa ja onhan se vähän sullekin vaihteluu! Pihakoirahommat ei tosiaan oo paimenkoirien hommelia, ne kuuluu tämmösille vartiointikoruleille niinkuin mä.

  2. Onneks Maarit löyty! Ois kurjaa jos se ois menny ihan hukkaan! JA kiva et sait höttöpalleron! Mä sain tänään uuden pelin! Se on oikee breintiisör!

  3. Joo, oli se ihan hyvä, että se löyty, vaiks ei mulla niin hirmeen ikävää ollu, ku mulla oli ihan mukavaa Ymben kaa. Enkä joutunu kotikoiraksi ni se on ainaki kaikkein tärkeintä.

    Mullaki on semmonen breintiisör-peli! Ja Carollaki on erilainen. Mää pelasin sitä kesällä. Mutta arvaa missä mun breintiisör-peli on! Se on Maaritin tietokonenäytön alla! Pikkusenko hankalaa pelata silleen ni en oo pelannu pitkään aikaan.

  4. Tosi hienoo että Maarit löyty. Me ollaan just puhuttu tästä piiloilusta ja hukkaan menosta tuolla mun lokissa. Sä voit nyt olla sen omaishoitaja niinku Tiitu ja Morse oli sellasia sillon niitten äispälle.

  5. No Himskatti! Enpä ollu tajunnukkaan että oon nyt omaishoitaja! Pitääköhän niitten tehä muutaki ku huolehtia sopivasta määrästä ulkoilua?

  6. Muista älyllisesti aktivoida Maarittia ni sille ei tuu tementoori! Ihmisille pitäis kans olla sellasia breintiisöripelejä, kun ne tylsiintyy jsa muuttuu tympäleiks niin helposti.
    Sun pitää muuten vaatia Maaritilta sitä sun peliä omaan käyttöös! Nih! Meinaan huomenna pelata molempia mun pelejä. Kaikki kamut voi kans tulla!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s