Lofo-teiden majakkakoiran seikkailut jatkuvat

Toka reissupäivänä eli eilen eli sunnuntaina me pysähyttiin vaikka missä! Me pysähyttiin niityllä ja kivikossa ja purolla ja metikössä ja kumpareella ja rantsussa. Oli melkonen urakka! Käytiin eväsretkeilemässä yhessä heinikossa. Siitä meni veneitä ohi.

Käytiin niin monessa kuumassa paikassa, että meinas tulla nuuppo. Onneksi meillä on autossa mukana tuulikone ni me aina tuiverretaan sitä matkalla toiseen kuumaan paikkaan. Vaikka monet niistä hellepaikoista oli aika mielenkiintosia, ni kaikista kummallisinta on meidän yöpaikassa!

Meidän ohi menee laivoja ja veneitä! Mää meen niitä aina parvekkeelle kyttään, ku musta vois tulla vaikka rannikkovahti. Oon majakkakoiria selvästi. Valvon että ne veneet kulkee asiallisesti ohi. Niin ja sitten poonuksena nuuskin, ku ne pöllyttää kalahaisua vedestä. Muun uudet frendit, lokit, tulee kans apajille. Ne tykkää kaloista. Määkin tykkään. Varsinki ateriana.

Mua kyllä hirmeesti säälitti yks lokkivauva, ku se niin kauheesti piipitti. Maarit sano että sen porukat kyllä huolehtii siitä, mutta emmä tiiä minkälaiset vanhemmat antaa lasten piipittää toisten parvekkeen alla vielä nukkumaanmenoaikaan! Toisaalta se näytti olevan tänäänki hengissä, ni varmaan se sitten sai sitä ruokaa.

Tännään laivaliikennettä ei oo ollu niin paljo ku eilen. Onneksi ku mää oonki ihan unen tarpeessa, ku oon ollu taas seikkailemassa tänään. Täällä on kans sängynalusta missä nukkua. Aika matala mutta menettelee.

PS. Oon kieriskelly poron papanoissa, turpeessa, variksenmarjasammalmättäällä, tonnikalapurkin vieressä, luun päällä, heinikossa, merilevässä, kuivuneessa lampaan kakassa, maantiepölyssä ja lokin sulissa. Ei paha.

Mainokset

2 thoughts on “Lofo-teiden majakkakoiran seikkailut jatkuvat

  1. Hienoo Helka sulla siellä matkalla, oon ihan kade! Niin paljon mahtavia haisuja ja kieriskelypaikkoja! Mää vaan kieriskelen sonnipoikien ruokapaalien päällä niinkuin aina ja seurustelen mun poikakaverin Ricon kaa, joka on täällä nyt joka päivä mua moikkaamassa, kun se on niin hulluna muhun, mut tietty mää oonkin maailman kaunein tyttökoira! Hyvää jatkoa matkalle sinne Lofoteille!

  2. Moro Caro! Täällon kyllä päheetä, se on totta! Mutta kyllä heinäpaalit ja sonnirehuki on jotaki! Ja sonnikakat! En oo löytäny sonneja täältä.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s