Säpsy ja kätinä!

Mun uusi frendi, Nakki, kyseli mun vointia, ku mää jouduin sen julman kummitushyökkäyksen kohteeksi lauantaina. Voisinpa sanoa, että voin mainiosti, mutta ku en voi! Ku voin surmeasti! Oon väsy, kärtty ja säpsy!

En oo käyny kummitushyökkäyspuistossa, joka on mun vanha kotipuisto (siinä ihan Aatun likellä), mutta kävin tännään ja eilen Puokkarilla, eikä ollu ollenkaa kivistä! Ei ollenkaa paljo! Väsytti ja kärtysti ja tännään säpsyttiki, ku kuulin jotaki semmosta rap-rap-rahi-rahi -ääntä. Ei ollu hyvä.

Mää en tiiä onko mulle tullu se possunuha, mutta ainaski musta tuntuu aika tympäleeltä. Ja just ku Wappuki mainitsi niistä räksyistä ni aamulla mun pusikossa oli semmonen ja mää kauan jouduin nuuskuttamaan, että mitä siellä on, että taasko kummitukset vainoo mua. Ja sitten vasta huomasin, että se on semmonen räksy. Alliki joskus räksyttää aika rumasti.

Mainokset

2 thoughts on “Säpsy ja kätinä!

  1. Ne räksyt on kans! Meillä on kans sellasia lapsiräksyjä jotka kärttää ruokaa isä ja äiti räksyltä ja sit ne porukat raivoo koirille ku me muka syyvään niitteen lapset. En kyl söis mitään raakaa räksyä.
    Mä en muuten osaa tehää tollasia hienoja nimijutskia jois on pisteet alla mist päsee toisten lokisivuille…

  2. Tosi tympälettä, että kummitushyökkäys on tehny sun olon surmeeks. Mikäköhän siihen auttais? Ehkä lihipullat? Tai rillimakkala? Joku lääkehän tohon oloon pitäis keksiä. Ja tollaset puistokummitushyökkäysimitaattoriräksyt pitäis kieltää lailla. Sun pitäis ehkä paimentaa ne poies teiän huudeilta.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s