Puistokummitushyökkäys!

Tiesittekö että koirapuistojen edustalla voi olla vaarallisia näkymättömiä väijyleitä, jotka hyökkii viattomien, nuuskivien koiren kimppuun?! Mää en tienny ja se melkeen koitu mun kohtaloksi eilen!

Moltiin vaan hengaamassa puiston edustalla ja oottamassa, että yhet Olli ja sen kameli lähtee pois puistosta. Ku mää olin siinä Aatun kaa, ja Aatu ja Olli ei tykänny toisistaan. Ni me ootettiin ja jutskattiin ja hengattiin ja nuuskittiin. Ja sitten…

Olin tutkimassa yhtä hajukeskittymää, ku yhtäkkiä kuulu raps-raps-raps, suih-suih-kahina ja mun päälle lensi tyhjästä jotaki ja kylkeen koskettiin jotenki aavemaisesti. Mää säikähin monta metriä! Ehkä kymmenen!

Mää yritin haistella, että mikä se oli ja mihin se meni, mutta en saanu vainua mistään. Tähystelin kauemmaksi, enkä nähny mitään epäilyttävää. Ja silti epäilys leiju mun mielessä! Epäilyttävää! Ja äärimmäisen hermostuttavaa! Muut ei huomannu mitään ja ne jäi seisoskelemaan siihen, missä mää jouduin kummitushyökkäyksen uhriksi! Maarit väitti, että se oli Aatu, mutta ei Aatu oo mikään kimppuun käyvä kummitus!

Sitten ne Olli ja joku tuli pois, ja mää säikähin niitäki vahingossa. Onneksi mää puistossa unohin koko kummituksen, ku oli niin kivistä leikkiä Aatun kans. Mutta sitten mää muistin sen taas, ku me lähettiin pois.

Aatu ja Tarja ja Maarit meni pahaa-aavistamattomina kummituskohdan ohi. Mää jäin pahaa-aavistaen oottamaan ja sain koota kaikki rohkeudet, että uskalsin kiitää siitä ohi! Onneksi säästyin enemmiltä hyökkäyksiltä!

Mainokset

3 thoughts on “Puistokummitushyökkäys!

  1. Hirmeetä! Ookko voinu sen kummitushyökkäyksen jälkeen kummiskin ihan hyvin? Ettei siitä jääny mitään vammoja tai mitään? Hyvä et kerroit tollasesta vaanivasta vaarasta, ni tiietään me muutkin olla varuillaan.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s