Vesihirmiö Nallekarissa!

Sillon ku mää muutin kotiin niinku sillon ku olin aika käppänä, ni Maaritilla oli semmonen neronväläys idea, että jos mää teen ilmeyksiä niin se suihkuttaa mun naamalle vettä, että mää oon kunnolla. No, sei tietenkää arvannu, että mää oon niin järkevä, etten mää tee mitään tyhmyyksiä koskaan ja oon aina ollu esimerkillinen käyttääntyjä. Eikä se arvannu myöskään, että mää oon pelottava vesihirmiö, joka haukkaa kaikki naamaa lähestyvät vesipisarat kitaansa! Hauks!

Me käytiin eilen ja sitä edellisenä päivänä Nallekarissa riehumassa. Tai ei me hirmeesti riehuttu, ku pärskittiin ja kahlattiin vaan. En tälläkertaa hirmeesti ees pömöttäny, mutta me kahlattiin ulapalle ja käytiin haistelemassa lokkikiviä. Oikeen kiintoisaa!

Toissapäivänä mää hivuttelin Maaritia ja se kastu aika hyvin. Eilen mää en hivutellu, ku sillä oli kamera mukana ja se oli jotenki sen olonen, ettei se välttämättä ois just huumorintajuinen. Toissapäivänä se oli. Mää ehkä tännäänki meen Nallekariin ja jätän Maaritin kameran kotiin, että se on leikkisämmällä päällä.

Mainokset

6 thoughts on “Vesihirmiö Nallekarissa!

  1. Toi Nallekari näyttää just hauskalta paikalta! Mä olin toissapäivänä Siikajärvellä vesihirmiöimässä Wilman kanssa. Mä opetin sitä uimaanki ku oon tällänen uimamaisteri.

  2. Me käytiin kans tänään uimastelemassa yhdellä lammella ja kierrettiin se lampinen ja taas uimasteltiin. Oli siistiä!
    Sää oot himuinen vesipeto.

  3. Mä en oo oikein vielä päättäny et tykkäänksmä vesihirmiöidä vai en. Mamman kans kyl mennään ehkä vähän kokeileen sitä jo aika pian, sitku muutan Helsinkiin. Meiän kodin lähellä on kuulemma sellanen hyvä uimisteluharjottelupaikka, jossa on ihan matalaa. Meinaan ku mun jalat on aika tapit, ni mun pitää harjotella matalassa eka tassupohjaa.

    Mammaki on uhannu, että se ruikkaa mua sellasella pyssyllä, jos teen tyhmyyksiä. Mut se sen pyssy on hotdokin mallinen, ni voi olla et syän sen, jos mamma alkaa käyttäytyyn uhkaavasti!

  4. Musta tassupohja on just järkevää. Ei oo kovin järkevää lähtee uhkarohkeilemaan syvemmälle mun mielestä. Ehkä sitten jos saa lihapullia voi vähän käydä. Tassupohjaa kannattaa uida ja kannattaa pärskiä ja saaha rantsupömöjä.

  5. Moro Buster! Tiiäkkö mitä just sattu! Ymbe leikkas multa mun tukan! Ei se kyllä ollu ees pitkä, mutta olin kasvattanu semmosta torttua ja se just leikkas sen! Ja mun selkäkarvat kans! Ja rimpset! Rimpset kyllä roikkuki ärsyttävästi silmillä, että hyvä vaan ku lähti!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s