Viksuja ihmisiä!

Arvaatteko mikä on ollu erilaista päivähoidossa? Siellä on yks uus tyttö! Siis ei niinku koiratyttö, ku siellä on uusia koiratyttöjä vähän väliä, mutta ihmistyttö! Niinku semmonen hoitaja! Se on tullu sinne viettämään kesää ja se tulee mua vastaan monesti aamulla. Mää moikkaan sitä ilosesti, ku se on mukava ja hengaa meidän kaa ja mua harmittaa, jos sitä ei näykkään missään. Se tyttö on ihan bestiä! Vaikka on seki siinämielessä epo, että se menee aina välillä muitten kans lenkille, eikä ota mua mukaan. Semmonen on epoo.

Kerran mää menin päivähoitopuistoon sen Jennan kaa oottamaan Maaritia. Mua jännitti vähän, ku mistä Maarit nyt löytää mut, ku Tarja ei oo mukana. Ehkä sei löydä! Mutta onneksi se sattu kuitenski tulemaan mua ettimään ja mää heti menin portille, että nyt mää juoksen kyllä Maaritia vastaan. Hyvä tuuri, ku Jenna tajus just avata oven sillon! Aika viksua ehkä! Mää heti kerroin Maaritille kaikki. Että mää olin sen toisen hoitajan kans kahestaan päiväpuistossa. Että vähänkö mulla oli erilainen päivä tänään! Maarit oli vaan että jaa, vai niin, vai oli kummallinen päivä.

Mutta tiiättekö! Maaritki on joskus aika viksu! Yhtenä päivänä se löyti mut päivähodosta häkistä! Vaikkei se ollu ees mun häkki, ku lainahäkki vaan, ku mun häkissä asu porukkaa! Mää sannoin sille heti, että hyvähyvä, nyt et jää lepertelemään muille koirille, ku viet mut pihalle heti! Ku Maarit aina jää niitten muitten kaa ja semmonen on epoo. Ku jos ne muut haluaa huomiota, ne voi ihan hyvin tulla koirapuistoon kerään rapsuja! Siellä niitä on vaikka yllin kyllin ja Maaritillaki aikaa rapsutella, ku mulla on muita kiireitä.

Ja arvatkaa mitä Maarit osas eilen! Se oli osannu tulla pihalle, ku me oltiin menossa Tarjan kaa päiväpuistoon! Se on niin viksu! Tänään se ei kyllä ollu osannu. Koetin katella, mutta ei sitä näkyny. No, ei aina voi onnstua.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s