Törtsit Rajis-oharit!

Hiivatti. Ootteko jo kuullu miten törtsin tempauksen Maarit mulle teki?!

Me vietiin Ymbe ja Maarit juna-asemalle Mummon kaa viime keskiviikkona, ku me oltiin autolomailemassa sillä maaseudulla missä Mummo ja Caro asuu. Mää jätin ne ihan tyytyväisenä asemalle ja lähin Mummon kaa ajeleen. En mää sillon vielä hoksannu mitään. Ku oon mää ennenki käyny siellä juna-asemalla. Kerran sain siellä voileipää. Emmää osannu aavistaa mitään pahaa.

Sitten ku me tultiin takasi Mummon luo, mää tajusin kyllä että nyt kävi jotenki hassusti, ku Maarit oli unohtanu auton! Se oli siinä pihalla! Mää ajattelin, että voisin ehkä lähtee sillä Ymben ja Maaritin perään tai voisin oottaa siinä autolla, että varmaan ne tulee kohta. Tai sitten nei tuu, ku niillä ei oo autoa! Olin vähän huolissaan.

Mummo kielsi oottamasta, se sano että ihan järetöntä touhua. Sei ollu huolissaan. Enkä määkää ois kyllä ollu, ku oisin tienny mitä ketkuilmeilyjä niillä oli mielessä! Mää lähin sisälle, ku Mummo pakotti. Eikä sinne autolle kyllä tullukkaa ketään koko päivänä. Mummo on aika viisas. Se hoksas lähtä yöllä juna-asemalle taas ja sieltä ne löyty! Ymbe ja Maarit. Me poimittiin ne kyytiin. Mää olin ilonen. Vielä sillon.

Sitten mulle alko paljastua koko juonivyyhti. Maarit oli ollu mun tapaamisessa! Siis mulla oli tapaaminen mun frendien kaa! Maarit meni sinne, eikä mulle kerrottu! Siis ihan ultimaalisen törkeetä!! Se kokous vielä oli semmosessa hienossa saaressa, jossa oli koirapiitsi ja puita ja kallioita ja kaikkee! Maaritin ois pitäny perua sen ihmiskonsääri ja sitten me ois oltu koko päivä siellä saaressa palaveeraamassa! Tai mää oisin voinu olla ja Maarit ois voinu mennä konsääriin. Mutta mulle ei ees kerrottu! Törkeetä pimitystä! Mennä nyt edustamaan toista ilman mitään valtuutuksia!

Onni oli jättäny mulle tassulemuja Maaritin lahkeisiin, enkä mää ees meinannu tunnistaa niitä Onnin lemuiksi, ku en oo ikinä ennenkää tavannu Onnia! Sitten vaan muina maariteina se höpötti, että kato sulle on terkkuja ja Onni oli oikein kiireellinen kamunsa Kamun kanssa – melkeen ehtiny moikkaamaan ollenkaa – ja Wappu komensi hienostuneesti ja oisit kans tykänny, ku Turo leikki niin taitavasti pienten kanssa… Joo. Oisin varmaan. Epoo!! Kaikkein epointa! Vähänkö mun kamelit on ollu ihmeissään, ku mua ei näy ja Maarit vaan! Tää on niin nolooki!

PS. Huijaskohan Kirsi Julia ja Morsea, ku en haistanu niitä ollenkaa Maaritin lahkeissa… Eikö nekään päässy kokoukseen? Ihmiset on! Huijarirosmoja!

Mainokset

4 thoughts on “Törtsit Rajis-oharit!

  1. Ei ollu Juli ja Morsekaan Rajiksessa, mut onneks ne oli kans puijannu Kirsiä silleen ettei sekään ollu päässy, ni se oli vähän tasapuolisempaa niillä. Musta ois kyllä tosi tärkeetä et voitais pitää palaveerejä ilman et ihmiset sotkeentuu meiän asioihin. Mä ajattelin sillon Rajiksessa et Maarit on hukannu sut johki! Unohtanu sut vaiks junaan! Seuravalla kerralla ketkuillan niin ettei noi törtsyilijätyypit pääse mukaan ollenkaan!

  2. Joo, harhautetaan ne ja karataan Haikalaluodon lautalle! Mää tiiän mistä se löytyy! Sitten mennään Haikalaluodon piitsille kieriskelemään! Siitäs saavat!

  3. Joo! Pietään oma miitinki mihin ihmisiä ei oo kutsuttu ollenkaan! Niistä on vaan haittaa ku ne työntää jalkoja väliin just ku on leikki kesken ja sit hampaita osuu niihin ihan turhaan ja ne ei ota meitä mukaan joka paikkaan ni miks meiän pitäis ottaa sitten ne?!? Nih!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s