Voihan lepattava undalaatti!

Mää oon tullu mun juhannusmatkalta kotiin. Oli aika pitkä matka, mutta mää nukkuin välillä ja välillä en. Ja Maarit kävi metsastämässä meille ruokaa ja me syötiin pumpurilaisia ja ranskiksia autossa. Mää tiskasin kaikki majoneesit, enkä huomannu että se oli kasvipumpurilainen! Se oli tosi herkku eikä yhtää liian terveellinen!

Nyt mulla heti alko työt. Aamuvarhaisella. Alli ja Rauha on ihan villiintyneitä retkuja. Koko aamun oon rampannu kattomassa, ku ne aina menee kattoon lepattamaan tiedustelulentoja. Mun pitää mennä opastamaan, että ne osaa takaisi häkille. Maarit vaan nukku, vaikka Alli ja Rauha lenteli sitä kyttäämään.

Ja nytki ne Alli ja Rauha vaan riehuu, ku ne diggailee musiikkia. Ne pörhistelee niitten asunnon katolla ja tekee lentokierroksia. Mää oon ollu ihan helisemässä niitten kans. Sanoin jo Maaritillekki, että mitä mää nuitten kauhukakaroitten kaa teen! Maarit ei tajua kuinka tärkee homma mulla on niitten paimentamisessa, ku se sanoo vaan, että käy köllimään. Maarit on silleen vähän edesvastuuton. Tässä paljo voi kölliä, ku yhet huutelee ja innostuu heti ku tullee vähän diskopiittiä tai kitarasooloa! Vaikka mitä voi sattua!

Mainokset

6 thoughts on “Voihan lepattava undalaatti!

 1. Miks Maaritilla oli kasvispumpurilainen? Sehän on jotain pupunruokaa… ootteko te muuttumassa pupuiks? Sitte te ette vois enää tulla puistotreffeille ku kamelit jahtais teitä ku oisitte pupuja…

 2. Voi ei… tuleeko meistä nyt pupuja? Vaikka se oli niin hyvää? Kasvipumpurilainen on Maaritin herkkua! Tai sitten se juonii, että musta tulee pupu, enkä mää pääse ikinä Rajikseen!! Mää en tunne ketään pupuja ni en haluis pupuksi, ku se ois aika yksinäistä ja mää oon laumasielu.

 3. En mä tiiä meneeks se silleen… mites siinä yhessä laulussa sanottiinkaan… ”että muuttuu jänikseksi, vielä niin rumaksi sellaiseksi…” hei nyt mä muistan, se alku menikin et ”aamulla kun heräsin, otin VITAMIINIPILLERIN…” eli ei se ollukkaan et ”söin kasvipumpurilaisen…” Jos Maarit koittaa syöttää sulle jotain vitamiineja ni sillon sillä on jotkut ketkuilut mielessä. Kannattaa sylkästä sellaset pois suusta ettei vaan vahinkossa nielase niitä!
  Kyl sä taatausti pääset joskus Rajikseen. Ja me voijaan tehä niinkin joskus et mä tuunki sun puistoon! Mä sanon mammalle et laittaa mut junaan ja sit junakuskille et jättää mut pois Helkan pysäkillä.

 4. Joo! Mää voin tulla vastaan! Mää oon vastannu Mummoa ja Caroa niin monta kertaa, että osaan varmasti vastata suaki juna-asemalla!

  Ennen Maarit anto mulle aina pillereitä naamaan aamulla. Niissä oli ahinavitamiinejä, mutta en syö niitä enää, ku käyn päivähoidossa.

 5. No onneks susta ei sitten tuu pupua jos et enää jou’u syömään niitä ahinavitamiinejakaan. Mulle on varmaan joskus syötetty sellasia pupuvitamiineja kun joskus pikkuihmiset sanoo mua pupuks. Onneks mustakaan ei oo kumminkaan ihan tullu pupua vielä vaan jäin koiraks kumminki. Ens kerralla tuut kyllä mukaan Rajikseen. Mä kerron sulle sit millon se on jos mä tiiän ni voit ite pakata ittes mukaan eikä Maaritti voi jättää sua kotiin. Saitko mun nuuskuterkut Maaritin lahkeista? Jätin niitä sinne aika paljon.

 6. Sanooko ne sua pupuksi? Ei ne varmaan tosissaan… muaki sanotaan karitsaiseksi, vaikken mää oikeesti oo! Ensin luulin, että ehkä mää muutun vähitellen lampaaksi, ku oon jo puoliksi lammas, mutta emmää oo muuttunu.

  Mää sain sun viestit, kiitti Onni! Maarit on vaan nyt pessy ne pois, vaiks mää oisin vielä voinu haluta nuuskia niitä. Tyypillistä! Joo, parasta selvittää nää tapaamiset jatkossa ihan ilman epäluotettavia välikäsiä…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s