Röh-metsästys

Kun on uusi vuosi niin on tapana tehdä kaikkia lupauksia. Määkin lupaan olla reippaana lähtemässä kaikkiin seikkailuihin niinku koirapuistoon ja Lintulammelle-lenkuralle. Ja lupaan syödä kaikki sikasipsit ja ydinluut ja rustoluut ja kalan nahkat loppuun ja siivota Maaritin tiputtelemat sinkkupalat lattioilta. Ja juusto. Siinä varmaan onki tarpeeksi lupauksia yhdelle vuodelle.

Tänään mää etsin aamupalaa olkkarista, ku Maarit levitti sen sinne. Ihan oikeesti! Se levittää mun ruoka-annoksia ja mää saan sitten siivota kaikki nappulat pois! Se on kivaa. Mää nuuskutan niin, että olkkari raikaa ja mää kuulostan ihan possulta melkeen, ku röhkin nuuskuja menemään. Mää oon tehokas naponmetsästäjä.

Sitten mun piti pyytää päästä takapihalle, että saan nenän nollattua. Aina ku tulee ulkoo, haistaa paremmin missä kotona on piilossa kaikkia hyviksiä juttuja. Mää aina haistelen, ku tuun kotiin.

3 thoughts on “Röh-metsästys

  1. Sulla on hienoja lupauksia, mun täytyy yrittää keksiä jotain kans… jos mä vaik lupaan käydä joka päivä ainakin kolme kertaa lenkuralla/tassuttelemassa ja syödä aina kupin tyhjäks.

  2. Päivitysilmoitus: Lupaan ja vannon « Lampurielämää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s