Sommenoo ny!

Apua! Satu paljasti, että oon menossa kauas. Kauemmaksi ku ikinä! Ja mulla on nyt lemmikkieläinpassi! Sain sen lääkäriltä! En tajua kyllä miten sillä voi matkustaa, ku se on niin pieni! Mutta oon kuullu, että lemmikkieläinpasseilla matkustetaan Ulkomaille! Oon vissiin menossa Ulkomaille! Maarit on pakannu koko aamun ja päivän ja Alli ja Rauha muutti Mummon ja Caron luo! Ne vietiin pienessä läpinäkyvässä laatikossa ja ne huusi sieltä, että meillä on ihan kakkapökälettä, tää on tyhmä paikka! Mää vartioin niitä matkalla! Mää en yhtään tiedä minne me mennään, mutta me mennään lääh lääh varmaan Ulkomaille! Mua jänskättää! Lääh! Hullussa! Mahtavaa! Nähdään!

8 thoughts on “Sommenoo ny!

 1. Siistiä, ulkomaille! Varmaan meette Norjaan ainakin tai vaikka Ruotsiin, siistiä kuitenkin. Mä en ole käynyt ulkomailla, haluisin kyllä, ainakin siellä Norjassa.

  Hauskaa lomaa!

 2. Maailmanmatkaaja-Helka! Hienoo! Sä voit tehä siellä semmosta ulkomaanmatkustustokumenttia sitte.
  Mäkin haluisin Ulkomaille, ainakin Unkariin ku siel on kuulemma paljon makkaroita.

  Hauskaa Ulkomaanmatkustusta!

 3. Tuukko Helka tänne? Tää pelkia on ulkomaata. Me pidetään silmät auki, jos vaikka nähtäis, nyt tarttee olla tarkkana. Meilläki on passit ja niitten kans on ihan helppo matkustaa. Ihan vaan tavallisesti istuu autossa tai laivassa ja sit saa mennä ulkomaille. Ollaan vissiin viimeeks käyty Hollannissa.
  Oikein läähättävän hauskaa ulkomaista matkaa sulle!

 4. Toivottavasti sulla on kivaa siellä ulkomailla. Sit meille pitää kertoo heti-meille-kaikki kun tuut takas kotiin. Kai sä tuut takas kotiin…? Tuu vaan, kotona on kuiteski ihan kivaa. Hyvää reissumatkaa Helka-neiti!

 5. Moi Helka,

  Meki ollaan ny plokissa vaik ollaanki ulkomaillla! Nyt on mieli korkeella, ihan eiffelintornissa asti. Jos sun lomalla sataa ja on tylsää ja pitää mennä nettiin tuijottaan, ni me ollaan täällä: http://tiitumorse.wordpress.com/

  plokiterveisiä Morselta ja Titi-Uulta

 6. Nythä me tajuttiin Helka, et matkailet itä-Euroopassa! Meki ollaan oltu Puolassa ja Latviassa ja Liettuassa ja Virossa. Koko ajan oli kivaa eikä yhtään vaarallista. Ja nähtiin paljon kivoja ihmisiä ja eläimiä.

  Me kaikki toivotetaan sulle ja Maaritille oikein mukavaa lomanjatkoa! Kerrothan, kuinka kaikki sujui, kun pääset taas netin ääreen. Meki tykätään ihan hirmusti lukea sun juttuja.

  Lomailuterveisin Morse, Titi-Uu ja Tuija

 7. Päivitysilmoitus: Muistokirjoitus | Lampurielämää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s