Kevään etsintä on viimeisintä huutoa!

Mää oon saanu vihiä, että täällä tapahtuu jotaki. Matkarinkka on haettu kellarista ja sinne on pakattu mukaan lohipottunapoja. Kaikkia tavaroita on kerätty ja munki tavaroita on laitettu niihin kasoihin! Passia on ehostettu ja siks matoki on laitettu kuosiin, että se jaksaa reissata. Me vissiin mennään ettimään kevättä! Se on nyt muodikasta ajanvietettä!

Maarit anto vielä lisävihjeenä valokuvia. Ne on yheltä sunnuntailta, ku mää kävin Maisan luona kylässä. Maisa on mua vanhempi ja se harrastaa metsästämistä. Toivottavasti se meidän keväänhakureissu ei oo ihan yhtä kytynen, ku mitä me käytiin Maisan kans sillon! Me mentiin sen autolla ja ajettiin Oulunsalossa. Ja siinä kaikki. Ei me ees pysähytty syömään retkieväitä! Sitäpaitsi sato hulluna lumipaakkuja, eikä ollu yhtään keväistä! Ja Maarit ja se Maisan Johanna oli oikeen maireita ja tyytyväisä. Semmoseen surtsuretkeen!

Toivottavasti kevätretkestä tulee parempi. Ainaki on lupaavaa, että napoja on matkassa. Toivottavasti otetaan kans makkaraa tai juustoja. Tai molempia! Mää ottaisin kans kanukkeja, jos saisin valita. Ja jos pitää ottaa salalaattia ni ottaisin sitten salalaatinkastiketta. Ja reisiluita. Grillitassuja. Oho, tulipa nälkis.

3 thoughts on “Kevään etsintä on viimeisintä huutoa!

  1. Pääsetsää matkalle? Voi miten hianoo! Määkin voisin mennä matkalle mutta emmää pääse. Pääsen vaan lyhytmatkalle autolla tohon ihan lähelle. Tylsää, mäkin haluan matkalle jolle pakataan napoja mukaan.

  2. Hyvää matka vaan sulle Helssu ja Maaritille kans.! Onkohan tanskalaisilla hyviä napoja? Voisit tulla tuliaisiksi, kun määkin pääsen matkalle sinne Ouluun ku on kuulemma joku pää-siäinen tulos, en kyllä oikeen jaksa muistaa, mikä se semmonen on, mutta päästäiset kyllä tiiän, ne on hyviä! Toivottavasti pääsiäisetkin on! Nähdään, jos oot ehtiny jo tulla sieltä reissusta!

Jätä kommentti